Här hittar du alla våra ljuvliga rum. Kram, Greta

Picture of the room

Deluxe - Rum Att Njuta I

- RUM ATT NJUTA I

I våra rymliga deluxe-rum finns det gott om plats för familjen, eller varför inte ta ett par danssteg med din älskling? Slå upp något kallt från minibaren eller den exklusiva drinkvagnen, och njut av ett sagolikt rum med stor säng och mjuk bäddsoffa. Härligt! Dessutom finns det möjlighet att boka till balkong med härlig utsikt över Norrekatts Park och Nissan.

Sängens storlek är 180cm bred.

Notera att extrasängens mått är 80x180x30 cm och lämpar sig allra bäst för barn.
Bäddsoffans mått är 120x180x50 cm och lämpar sig allra bäst för max två barn eller en vuxen.

Picture of the room

Superior - Det Lilla Extra

- DET LILLA EXTRA   

I superior-kategorin hittar du våra egna favoritrum, alla med unika utformningar och lägen. Perfekta rum för att göra sig redo för en lång arbetsdag eller för en kväll i vår egna Franz Bistro. Kom till ro med en kopp kaffe eller varför inte en drink från minibaren? Det här är rummet som förbereder dig för allt som vi och Halmstad har att erbjuda.

Sängens strolek är 180 cm bred.

Picture of the room

Standard - Rum Att Trivas I

- RUM ATT TRIVAS I 
Vackra dubbelrum med mysig design, en himmelskt skön hotellsäng och utsikt mot hotellets Co-working eller någon av de mysiga tvärgatorna som omsluter hotellet. Här trivs man bra!  Våra Standardrum har plats för upp till 2 personer och är av mindre storlek. Sängen är 160 cm - 180cm bred, beroende på om du bor i enkel- eller dubbelrum.

Picture of the room

Moderate - För En God Natts Sömn

Våra minsta rum, med allt man kan tänkas behöva för en god natts sömn. Alldeles utmärkt för jobbresan eller när man behöver någonstans att sparka av skorna och bara vara själv. Här hittar du en drömmigt skön hotellsäng, 90cm - 140 cm bred (Beroende på om du valt enkel- eller dubbelrum) fylld med de fluffigaste av kuddar - bara för dig! 

Tänk på att dessa är vår absolut minsta kategori - det vill säga att rummen är av mindre slag.