Hotell Mårtenson i Halmstad

Konsten att leva livet - sen 1858

Fars dag

Fars dag närmar sig och pappa förtjänar bara det bästa. Boka vårt Fars dag-paket och ta med pappa – eller hela familjen – på lite välförtjänt avkoppling! Checka in i ert mysiga dubbelrum som självklart kan förberedas med extrasängar så att hela familjen får plats. I Franz Bistro bjuds de vuxna på en festlig tvårättersmiddag och barnen på en ännu festligare rätt från barnmenyn. På självaste Fars dag 13 november slår vi dessutom till stort med livemusik från 17:30. Det blir en konsert med piano och sång med repertoar som vid det här tillfället mest består av jazz och vispop i temat kärlek och omtanke.  På sång: Lissy Rebecka På piano: Helena Wik Men det slutar inte där. Med Fars dag-paketet får du också möjlighet att boka till spa- och bastubad på vår helt nya, privata innergård. Passa på att skämma bort pappa lite extra i år! Självklart finns möjlighet att beställa dryck & snacks.

Härliga höstlovet

Äntligen höst – och äntligen lov! Ta med hela familjen till Mårtenson och låt oss skämma bort er med ett höstlov fritt från stress och krångel. Med vårt höstlovspaket får du allt du behöver för de där höstlovsdagarna som uppskattas av såväl stora som små. Rummet står redo, de mjuka sängarna likaså, och i Franz Bistro väntar vi på er med en brakmiddag för hela familjen. På morgonen är det bara att bege sig mot frukostbuffén i samlad trupp där vi dukat upp med allt ni kan tänkas behöva – och lite till. Välkomna till oss för ett härligare höstlov! Nyhet! I september 2022 öppnade vi vår mysiga innergård med bubbelbad & bastu med plats för upp till 8 personer. Bokning & betalning sker på plats i hotellreceptionen (förbokning ej möjlig). Självklart finns möjlighet att beställa dryck & snacks. Perfekt för att sätta extra guldkant på höstlovsfirandet.

Fredagsmys

Veckans bästa dag blev precis ännu bättre! Välkommen att fira in helgen med Mårtensons mysigaste hotellpaket. Checka in på hotellrummet och svira om till fredagsuniformen. Möt oss sedan i Franz Bar och starta helgen med Halmstads garanterat trevligaste AW (om vi får säga det själva!). Självklart bjudet vi på varsitt glas bubbel för att komma i stämning. Om det är något vi har på Mårtenson så är det middagsalternativ. En enklare varmrätt i Gretas Café? Många smaker med små och stora rätter i Franz Bistro? Eller en kväll i hotellsängen med Chromecast och room service-middag? Vi fixar allt och lite till. För större gäng rekommenderar vi middag vid vårt Köksbord – se bara till att boka i förväg.  Lördag morgon och frukostbuffén står uppdukad. Välj, vraka och njut av tanken på att helgen bara har börjat! Nyhet! I september 2022 öppnade vi vår mysiga innergård med bubbelbad & bastu med plats för upp till 8 personer. Bokning & betalning sker på plats i hotellreceptionen (förbokning ej möjlig). Självklart finns möjlighet att beställa dryck & snacks. Perfekt för att sätta extra guldkant på er hotellvistelse.

Övernattning med trerättersmiddag & hotellfrukost

Ingenting slår känslan av en spontan och bättre middag. Med vårt middagserbjudande inkluderar vi en trerätters middag från vår restaurang Franz Bistro i rumspriset. Njut av rätter skapade av våra kockar med noga utvalda råvaror i vår avslappnade atmosfär. Men det slutar inte med middagen – i detta paket ingår även frukost. Två måltider som skapar något att se fram emot. Nyhet! I september 2022 öppnade vi vår mysiga innergård med bubbelbad & bastu med plats för upp till 8 personer. Bokning & betalning sker på plats i hotellreceptionen (förbokning ej möjlig). Självklart finns möjlighet att beställa dryck & snacks. Perfekt för att sätta extra guldkant på er hotellvistelse.

Business week

Njut av en lyxig vardag. Jobbar du helg och firar lördag en vardag? Eller är du sugen på att ta med dig kontoret till oss och checka in mitt i veckan? Garanterad incheckning från kl.15.00 som inkluderar tillgång till vårt gym, installerat av Eleiko. Efter fys, mys och kanske lite jobb, är du välkommen att slå dig ner i Franz Bistro & bar för att njuta av en huvudrätt. Paket med ankomst måndag - torsdag. Nyhet! I september 2022 öppnade vi vår mysiga innergård med bubbelbad & bastu med plats för upp till 8 personer. Bokning & betalning sker på plats i hotellreceptionen (förbokning ej möjlig). Självklart finns möjlighet att beställa dryck & snacks. Perfekt för att sätta extra guldkant på er hotellvistelse.

Söndagsmys

Vem sa att söndagar inte kunde vara underbara? På Hotell Mårtenson blir de veckans nya favoritdag! Checka in med vårt Söndagsmyspaket för en perfekt avrundning på veckan. I det ingår en varmrätt från vår brunchmeny och en mjuk säng att landa i på kvällen. Dagen efter ser vi till att du startar den nya veckan rätt med en riktigt bjussig hotellfrukost. Visst nämnde vi också att sen utcheckning klockan 12:00 ingår? Perfekt. Nyhet! I september 2022 öppnade vi vår mysiga innergård med bubbelbad & bastu med plats för upp till 8 personer. Bokning & betalning sker på plats i hotellreceptionen (förbokning ej möjlig). Självklart finns möjlighet att beställa dryck & snacks. Perfekt för att sätta extra guldkant på er hotellvistelse.

Julbordspaketet på Hotell Mårtenson

Jul, jul, strålande jul! Årets härligaste tid närmar sig och självklart slår vi på stort hos oss på Mårtenson. Boka vårt julbordspaket för en oförglömlig vistelse – komplett med julbord, övernattning och frukost! Kvällen börjar traditionsenligt med glöggmingel och livemusik i vårt vackra hus. Till middagen bjuds det på ett klassiskt julbord, komponerat av ingen mindre än kock Johan Jureskog. När Jureskog dukar upp sitt julbord står både de traditionella favoriterna och de spännande nyheterna uppradade. Men du, glöm inte att göra plats för dessertbuffén! Allt detta serveras till tonerna av vår trubadur under kvällen. Efter ett julbordet är det bara att fortsätta kvällen i Franz bar – eller krypa ner direkt i din mjuka hotellsäng. Dagen efter väntar vi på dig med vår populära frukostbuffé. Varmt välkomna att fira in julen med oss, här i hjärtat av Halmstad. Nyhet! I september 2022 öppnade vi vår mysiga innergård med bubbelbad & bastu med plats för upp till 8 personer. Bokning & betalning sker på plats i hotellreceptionen (förbokning ej möjlig). Självklart finns möjlighet att beställa dryck & snacks. Perfekt för att sätta extra guldkant på er hotellvistelse.

Skördetid i halland

Skördetiden är en fantastisk tid på året då råvarorna smakar som allra bäst. Här i Halland finns ett härligt utbud av godsaker och det händer mycket kring mat och dryck varje dag. Halland är ett självklart resmål för dig som vill upptäcka mat, dryck och mathantverk. Under augusti till oktober har vi paketerat våra finaste hotellrum i hjärtat av Halmstad med trerättersmiddag & frukostbuffé. Perfekt efter en dag bland gårdsbutiker och lokala matkreatörer. Nyhet! I september 2022 öppnade vi vår mysiga innergård med bubbelbad & bastu med plats för upp till 8 personer. Bokning & betalning sker på plats i hotellreceptionen (förbokning ej möjlig). Självklart finns möjlighet att beställa dryck & snacks. Perfekt för att sätta extra guldkant på er hotellvistelse.

Händer på Hotell Mårtenson

Vecka 40

 • Måndag 3:e

 • Tisdag 4:e

 • Onsdag 5:e

 • Torsdag 6:e

 • Fredag 7:e

 • Lördag 8:e

 • Söndag 9:e

 • okt. 5:e 7:00

  Gretas Baby Café

  Gretas Café

  Vi bjuder in till baby café, varje onsdag. En naturlig mötesplats för föräldrar med barn upp till 2år att möta andra föräldrar & barn.

 • okt. 6:e 5:00

  Torsdagsjoggen

  Norre Katts Park

  Spring med Hotellets VD, Samling i Gretas Cafe 06:30 - GRATIS att delta

 • okt. 7:e 15:00

  After Work

  Franz Bar

  After work fylld med fesligheter & musik

 • okt. 8:e 9:30

  BUS

  Franz Bar

  Brunch utan slut

 • okt. 9:e 10:00

  BUS

  Franz bar

  Brunch utan slut

Välkommen till Hotell Mårtenson - Det självklara Hotellet i Halmstad

Om du letar efter ett hotell i Halmstad är Hotel Mårtenson det självklara valet. Vi erbjuder bekväma rum och sviter till rimliga priser, och vårt centrala läge gör det lätt att ta sig runt i staden. Vi har även en bistro och bar på plats, så du kan koppla av och njuta av din vistelse på hotellet här i Halmstad. I över 160 år har vi huserat otaliga hotellgäster, biobesökare och hungriga Halmstadbor.

Maj 2021 öppnade vi upp i ny anda där vi blandar 1920-tal med 2020-tal. Inspirerat av alla minnen och upplevelser som Hotell Mårtenson bjudit på genom åren, men inte minst av Franz & Greta Gruber som under mitten av 1900- talet levde och jobbade här på Hotellet i Halmstad.

Vi erbjuder inte bara det bästa hotellet i Halmstad utan du finner även fullt utrustat gym, tre vackra Chambre Separeer för möten & middagar, CoWorking, Gretas Café, Franz Bistro & Bar, Gretas Blommor, och under de varma månaderna hittar ni även Gretas Tak. 

Boka ditt rum idag och upplev det bästa av Halmstad på Hotell Mårtenson.