Konsten att
leva livet

- sen 1858

Stay More, Save More – Summer Edition

Vi tycker verkligen om våra gäster här på Mårtenson. Så mycket att vi gärna har kvar er lite längre! I sommar erbjuder vi därför ett Stay More, Save More-paket, där du får ett bättre pris när du stannar lite längre hos oss. Bo mellan 2–7 nätter hos oss och få 15% rabatt på rumspriset. Vår berömda hotellfrukost, med allt du kan tänkas behöva, ingår i priset. Vi ses!

Taco Bout A Great Stay!

En färgsprakande tacomeny och en mjuk säng att landa i efter middagen – vad mer kan man önska? På Mårtenson kan vi stoltsera med det perfekta middagspaketet för alla tacoälskare där ute. En tacoupplevelse att skriva hem om, helt enkelt! Boka paketet Taco Bout A Great Stay och spendera en avkopplande natt på Hotell Mårtenson. Att vi har södra Sveriges skönaste hotellsängar och fluffigaste kuddar vet du säkert redan, men visste du att vi också är riktiga tacokonnässörer? I paketet ingår en utsökt tacomiddag i Franz Bistro. På menyn står en krispig nachotallrik, en krispigare taco och en quesadilla som bokstavligt talat smälter i munnen. Och just det, självklart ingår vår omtalade hotellfrukost i dealen. Vad väntar du på? Tacosarna kommer inte att äta sig själva!

Midsommar på Gretas takbar

Kom och fira midsommar högt över takåsarna! Gretas takbar är Mårtensons lekfulla oas, inspirerad av trädgårdsfester i äppelgårdarna runt Halmstad. Det är en perfekt plats för att njuta av solnedgången med något gott i handen. Checka in hos oss på midsommar och fira uppe på Gretas soliga tak. Vi bjuder på ett bubblande glas cava och dagen efter startar du morgonen rätt med vår underbara hotellfrukost. Varmt välkommen till en midsommar du sent kommer att glömma.

Summer Escape Deal

Med Mårtensons Summer Escape Deal får du 25% rabatt om du stannar mer än en natt. Och ja, vår berömda hotellfrukost ingår i priset. Boka idag för att säkra din sommarsemester hos oss på Hotel Mårtenson. Erbjudandet gäller till och med den 30 juni.

Golfpaket med Ringenäs GK

I det här golfpaketet samarbetar vi med  Ringenäs golfbana. Kombinera golfen med en festlig middag i Franz Bistro och lyxig hotellfrukost.

Övernattning med trerättersmiddag & hotellfrukost

Ingenting slår känslan av en spontan och bättre middag. Med vårt middagserbjudande inkluderar vi en trerätters middag från vår restaurang Franz Bistro i rumspriset. Njut av rätter skapade av våra kockar med noga utvalda råvaror i vår avslappnade atmosfär. Men det slutar inte med middagen – i detta paket ingår även frukost. Två måltider som skapar något att se fram emot.

Lyxig weekend med spabehandling

Ledigheten börjar när du kliver in på Hotell Mårtenson. Låt oss ta hand om dig, sjunk ner i sofforna med en god dryck, njut av en härlig behandling hos vår samarbetspartner Salong Form hud & Spa, alldeles vägg i vägg.  Ni bokar en duo - behandling där ni blir växelvis omhändertagna av er terapeut. Ni väljer 25 minuters behandling fokuserad på kropp, ansikte eller fötter. När en person får behandling, får den andra personen ett avkopplande varmt spa bad. Ta med badkläder. Medans terapeuten sedan byter badvatten, lånar ni en badrock och tofflor samt fyller på med lite energi i form av frukt, choklad och vatten/kaffe/te. På kvällen slår ni er ner i vackra Franz Bistro och avnjuter en härlig tre rätters middag innan ni njuter av en skön nattsömn i våra nya sängar. Avsluta med en frukostbuffé innan ni reser hem igen med ny påfylld energi i kroppen.

Händer på Hotell Mårtenson

Vecka 19

 • Måndag 9:e

 • Tisdag 10:e

 • Onsdag 11:e

 • Torsdag 12:e

 • Fredag 13:e

 • Lördag 14:e

 • Söndag 15:e

 • maj 14:e 9:30

  LUS

  Franz Bistro

  Lunch utan slut

 • maj 13:e 15:00

  AW med DJ

  Franz Bar

  After work med DJ från 17.00

 • maj 12:e 15:00

  Champagne O´Clock 17.00

  Gretas Café

  En bubblande festlig afton för att ge guldkant på torsdagen

 • maj 12:e 4:30

  Torsdagsjoggen

  Norre Katts Park

  Spring med Hotellets VD, Samling i Gretas Cafe 06:30 - GRATIS att delta

 • maj 15:e 13:00

  Sunday Taco

  Franz Bar

  Tacos inspirerad av Franz och Gretas resor till Nordamerika

 • maj 15:e 10:00

  BUS

  Franz bistro

  Brunch utan slut se vår a la carte meny

 • maj 11:e 16:00

  Vinprovning från 18.00

  Köksbordet

  Vinprovning