Hotell Mårtenson i Halmstad

Konsten att leva livet - sen 1858

Nyårsafton med supé & tolvslagsbubbel

Ett glittrande nyårsfirande på Hotell Mårtenson! Det är snart dags att säga hej till det nya året! Varför inte fira det med god mat och bubbel med dina närmaste i Halmstads nya vardagsrum? Gör er redo inför årets roligaste kväll och njut av årets sista timmar med ditt sällskap och en fantastisk nyårssupé. När tolvslaget närmar sig bjuder vi på ett glas bubbel så att du kan skåla in det nya året! Självklart är sen utcheckning inkluderat i paketet och efter allt firande kan du njuta fullt ut av mysigheten i våra hotellrum. Det blir en kväll du sent kommer att glömma. Ni missar väl inte att vi också erbjuder ett två-dagars-paket för er som vill fira nyår redan från den 30:e december? Varmt välkomna!

Övernattning med trerättersmiddag & hotellfrukost

Ingenting slår känslan av en spontan och bättre middag. Med vårt middagserbjudande inkluderar vi en trerätters middag från vår restaurang Franz Bistro i rumspriset. Njut av rätter skapade av våra kockar med noga utvalda råvaror i vår avslappnade atmosfär. Men det slutar inte med middagen – i detta paket ingår även frukost. Två måltider som skapar något att se fram emot. Nyhet! I september 2022 öppnade vi vår mysiga innergård med bubbelbad & bastu med plats för upp till 8 personer. Bokning & betalning sker på plats i hotellreceptionen (förbokning ej möjlig). Självklart finns möjlighet att beställa dryck & snacks. Perfekt för att sätta extra guldkant på er hotellvistelse.

Nyårsafton - lyxigt tvådagarspaket

Det är snart dags att säga hej till det nya året och i år gör vi nyårsfirandet lite extra långt och härligt genom att börja firandet redan den 30:e december. På ankomstdagen välkomnar vi dig med en tvårättersmiddag i Franz Bistro & Bar. På nyårsafton erbjuder vi er en magisk brunchmeny innan det är dags att göra sig redo inför årets roligaste kväll. Njut av årets sista timmar med ditt sällskap och en fantastisk nyårssupé. När tolvslaget närmar sig bjuder vi på ett glas bubbel så att du kan skåla in det nya året! Det blir en kväll du sent kommer att glömma. Ni missar väl inte att vi också erbjuder ett paket för er som vill stanna ett dygn med ankomst på självaste nyårsafton 31/12? Varmt välkomna!

Business week

Njut av en lyxig vardag. Jobbar du helg och firar lördag en vardag? Eller är du sugen på att ta med dig kontoret till oss och checka in mitt i veckan? Garanterad incheckning från kl.15.00 som inkluderar tillgång till vårt gym, installerat av Eleiko. Efter fys, mys och kanske lite jobb, är du välkommen att slå dig ner i Franz Bistro & bar för att njuta av en huvudrätt. Paket med ankomst måndag - torsdag. Nyhet! I september 2022 öppnade vi vår mysiga innergård med bubbelbad & bastu med plats för upp till 8 personer. Bokning & betalning sker på plats i hotellreceptionen (förbokning ej möjlig). Självklart finns möjlighet att beställa dryck & snacks. Perfekt för att sätta extra guldkant på er hotellvistelse.

Söndagsmys

Vem sa att söndagar inte kunde vara underbara? På Hotell Mårtenson blir de veckans nya favoritdag! Checka in med vårt Söndagsmyspaket för en perfekt avrundning på veckan. I det ingår en varmrätt från vår brunchmeny och en mjuk säng att landa i på kvällen. Dagen efter ser vi till att du startar den nya veckan rätt med en riktigt bjussig hotellfrukost. Visst nämnde vi också att sen utcheckning klockan 12:00 ingår? Perfekt. Nyhet! I september 2022 öppnade vi vår mysiga innergård med bubbelbad & bastu med plats för upp till 8 personer. Bokning & betalning sker på plats i hotellreceptionen (förbokning ej möjlig). Självklart finns möjlighet att beställa dryck & snacks. Perfekt för att sätta extra guldkant på er hotellvistelse.

Julbordspaketet på Hotell Mårtenson

Jul, jul, strålande jul! Årets härligaste tid närmar sig och självklart slår vi på stort hos oss på Mårtenson. Boka vårt julbordspaket för en oförglömlig vistelse – komplett med julbord, övernattning och frukost! Kvällen börjar traditionsenligt med glöggmingel och livemusik i vårt vackra hus. Till middagen bjuds det på ett klassiskt julbord, komponerat av ingen mindre än kock Johan Jureskog. När Jureskog dukar upp sitt julbord står både de traditionella favoriterna och de spännande nyheterna uppradade. Men du, glöm inte att göra plats för dessertbuffén! Allt detta serveras till tonerna av vår trubadur under kvällen. Efter ett julbordet är det bara att fortsätta kvällen i Franz bar – eller krypa ner direkt i din mjuka hotellsäng. Dagen efter väntar vi på dig med vår populära frukostbuffé. Varmt välkomna att fira in julen med oss, här i hjärtat av Halmstad. Nyhet! I september 2022 öppnade vi vår mysiga innergård med bubbelbad & bastu med plats för upp till 8 personer. Bokning & betalning sker på plats i hotellreceptionen (förbokning ej möjlig). Självklart finns möjlighet att beställa dryck & snacks. Perfekt för att sätta extra guldkant på er hotellvistelse.

Händer på Hotell Mårtenson

Vecka 49

 • Måndag 5:e

 • Tisdag 6:e

 • Onsdag 7:e

 • Torsdag 8:e

 • Fredag 9:e

 • Lördag 10:e

 • Söndag 11:e

 • dec. 9:e 16:00

  Afterwork i Gretas Café

  Gretas Café

  Julbordstiden är kommen vilket betyder att bistro & bar blir fulla av gäster som ska äta julbord.
  Men inte betyder det att vi inte har afterwork. Vi välkomnar er till afterwork i Gretas Café.

 • dec. 7:e 17:00

  Vinprovning

  Köksbordet

  Vi välkomnar er till en kväll där ni får vara med på en smakresa i vinets värld.

 • dec. 11:e 11:00

  BUS

  Franz bar

  Brunch utan slut

 • dec. 7:e 8:00

  Gretas Babycafé

  Gretas Café

  Vi bjuder in till babycafé, varje onsdag. En naturlig mötesplats för föräldrar med barn upp till 2år att möta andra föräldrar & barn.

 • dec. 10:e 10:30

  BUS

  Franz Bar

  Brunch utan slut

Välkommen till Hotell Mårtenson - Det självklara Hotellet i Halmstad

I över 160 år har vi huserat otaliga hotellgäster, biobesökare och hungriga Halmstadbor på hotellet  i Halmstad. I Maj 2021 öppnade vi upp i ny anda där vi blandar 1920-tal med 2020-tal. Inspirerat av alla minnen och upplevelser som Hotell Mårtenson i Halmstad bjudit på genom åren, men inte minst av Franz & Greta Gruber som under mitten av 1900- talet levde och jobbade här på hotellet i Halmstad.

Om du letar efter ett hotell i Halmstad är Hotel Mårtenson det självklara valet helt enkelt. Vi erbjuder bekväma rum och sviter till rimliga priser, och vårt centrala läge gör det lätt att ta sig runt i staden

Vi erbjuder inte bara det bästa hotellet i Halmstad och Halland utan hos oss finner du även ett fullt utrustat gym, tre vackra Chambre separeés för möten och middagar, CoWorking, Gretas Café, Franz Bistro & Bar, Gretas Blommor, och under de varma månaderna hittar ni även Gretas Tak som är placerat på hotellets översta våning och erbjuder en utsikt över Halmstads takåsar.
Allt samlat på ett och samma hotell i Halmstad. 

Vårt läge gör det lätt att ta sig runt i staden, vare sig du vill på shoppingrunda i centrum eller gå en promenad längs någon av västkustens vackra stränder så är Hotell Mårtenson det perfekta valet av hotell i Halmstad.

Oavsett om du vill iväg på en weekend, äta middag, ta en fika, köpa blommor, ha en konferens - ja, då är det till oss på Hotell Mårtensson i Halmstad din väg bör leda. Vi erbjuder det mesta du kan tänka dig och lite till. 

Boka ditt rum idag och upplev det bästa av Halmstad och västkusten på Hotell Mårtenson.