Spa & Relax

Franz och Greta är välkända resenärer som har besökt platser runt om i världen och delat med sig av sina intressen för mat och dryck. Men det ska inte glömmas bort att de också var stora fans av avslappning i form av spa och relax. Nu har du möjlighet att uppleva samma känsla av avkoppling som Franz och Greta gjorde, hos oss i centrala Halmstad.

Vårt mål är att skapa en oas av ro och avkoppling för våra gäster, där du kan lämna vardagens stress och oro bakom dig och helt fokusera på att må bra.

Ett besök hos oss är perfekt för alla som söker en paus i vardagen, oavsett om det är för att hantera stress eller för att fira en speciell händelse. Du kan välja att besöka oss ensam eller tillsammans med vänner eller familj.

Vårt spa är beläget i centrala Halmstad, med lättillgänglighet och närhet till shopping, restauranger och andra sevärdheter. Efter din behandling kan du fortsätta att njuta av dagen med att utforska staden eller bara ta det lugnt och njuta av den sköna känslan av avkoppling.

Så om du söker efter en plats där du kan slappna av och koppla bort stressen, tveka inte att besöka oss för en spa-upplevelse i Halmstad. Vi ser fram emot att ta hand om dig och hjälpa dig att uppleva den avkoppling som Franz och Greta så väl uppskattade. Välkommen!