Möten & Events

Bokningsförfrågan

Möten & Events

Det finns många anledningar att byta miljö för att skapa ett effektivt möte. Många konferenser baseras på tillgång och efterfrågan, där vi gärna träffar dig och lyssnar till era behov och syftet av ert möte.
Allt för att ni ska få ut så mycket som möjligt av er investering i era medarbetare och ert möte.

Vi har allt från mindre möteslokaler med en "hemma hos känsla" upp till större möten för 90 personer i vår salong. Vi är en mötesplats med personlig service som huserat gäster i över 160 år. Här stiger du in i en harmonisk, genuin och trivsam miljö där alla känner sig välkomna. En klassisk inramning med passionerad service som bjuder in och återger dig i Hotell Mårtenson nya glans.

HYBRIDKONFERENSEN: Några ses fysiskt i våra chambré séparé och resten deltar digital via vår förstklassiga videokonferens utrustning. Vi hjälper dig att planera möten för en dag inklusive fika och lunch samt gärna med övernattning om mötet pågår några dagar.

Vår konferensvärdinna hjälper dig med allt som behövs för ett lyckat möte. Kontakta gärna vår konferensvärdinna och berätta hur du vill planera ditt möte. Vi hjälper dig att skapa ett effektivt och trivsamt möte, digitalt eller fysiskt, hos oss på Hotell Mårtenson.

Våra lokaler:

Fransyskan

13 pers styrelsebord
18m2
TV, ljud, webkamera, bordsmikrofon

Fransosen

12 pers styrelsebord
18m2
TV, ljud, webkamera, bordsmikrofon

109:an

10 pers styrelsebord
25m2
TV, ljud, webkamera, bordsmikrofon

Salongen

Större sällskap upp till 90 personer

Projektor, ljud, 1 headset, 1 handmick

Få en känsla av att boka hela hotellet. Ni sitter och konfererar i hjärtat av vår härliga entréplan, där du möts av en dignande blomsterbutik Greats Blommor, Franz Bistro med vacker stuckatur i taket från 1900-talet & Franz Bar som inger en "hemma hos" känsla av ett härlig vardagsrum. Kontakta oss så hjälper vi dig att planerar ditt möte till ett lyckat arrangemang. Fyll i formulär enligt ovan eller maila oss direkt till: konferens@hotellmartenson.se

Köksbordet

Precis intill köket, så nära kockarna man kan komma bjuder vi in till dryckesprovningar och festmåltider. Här flödar viner med hög dignitet, här serveras kockarnas absoluta mästerverk och här påbörjas härliga samtal som aldrig tycks finna ett slut. Hör gärna av er! Vi skräddarsyr kvällar för er som är ute efter något utöver den vanliga utekvällen.
Rekommenderad max antal: 8 personer (covid restriktioner) normaltider max 12 personer.
Boka ditt "Lyxiga konferenspaket" - möte lunch till lunch.
Efter dagens arbete är det härligt att inleda middagen med en läskande drink på Gretas Takbar, innan ni njuter av all god mat i vårt koncept KÖKSBORDET. Här serveras 6 rätters meny inklusive specifikt anpassade drycker till respektive servering. Smakupplevelser som gifter sig i munnen - förtrollar varje gourmet älskare.

Låt oss veta hur du vill planera ditt kommande möte för dina medarbetare, där vi hjälper er att skapa ett lyckat arrangemang. Fyll i formulär enligt ovan eller maila oss direkt till: konferens@hotellmartenson.se

Gula Villan / Konferens med lite mer exklusivitet

Ett hotell i hotellet!

Visste du att vår fastighet är byggd i olika huskroppar, där en huskropp är just GULA VILLAN. Perfekt för det mindre företaget eller ledningsgruppen som vill få den exklusiva känslan i sin vistelse. Åtta sovrum, ett vardagsrum, matbord och en alldeles egen innergård är lite av det som erbjuds. Med anknytning till köket känns det som att ni har egna kockar, bara för er. Givetvis har ni full tillgång till allt som hotellet erbjuder, det blir nästan som att bo på två hotell. Just nu bygger vi om och renoverar detta koncept. Vi längtar till att få visa upp det för dig då det står klart i september, därav inga bilder ännu. Hör av er så berättar vi mer om, och snart får möjlighet att visa upp, detta unika lilla hus i huset. Fyll i formulär enligt ovan eller mail oss direkt till: konferens@hotellmartenson.se