Möten & Events

Bokningsförfrågan

Möten & Events

Varmt välkomna till en sprakande konferens i Halmstad hos oss på Hotell Mårtenson. Här levererar vi  konferenser i Halmstad utöver det vanliga. 

Vad du än är ute efter - ja då hittar du det här. Vi erbjuder inte bara konferenslokaler och sköna sängar. Vinprovning, drinkskola, matlagnings aktiviteter, blomsterbinderi kurser är bara lite av allt du kan boka till på din konferens.
Vi ser till att din konferens i Halmstad skräddarsys efter dina önskemål. 

Läs mer om vilka aktiviteter vi anordnar som passar
bra för teambuilding eller kickoff

Kom ihåg, hos oss sätter inte ens fantasin gränser och man vet aldrig vad Greta kan hitta på för bus. 

KONTAKT
035-17 75 75
konferens@hotellmartenson.se

VÅRA LOKALER

Fransyskan

13 pers styrelsebord
18m2
TV, ljud, webkamera, bordsmikrofon

Fransosen

12 pers styrelsebord
18m2
TV, ljud, webkamera, bordsmikrofon

109:an

10 pers styrelsebord
25m2
TV, ljud, webkamera, bordsmikrofon

Salongen

Större sällskap upp till 90 personer

Projektor, ljud, 1 headset, 1 handmick

Här får ni en känsla av att boka hela hotellet. Ni sitter och konfererar i hjärtat av vår härliga entréplan med närhet till allt hotellet har att erbjuda. Läs mer om Salongen här.

Köksbordet

Precis intill köket, så nära kockarna man kan komma bjuder vi in till dryckesprovningar och festmåltider. Här flödar viner med hög dignitet, här serveras kockarnas absoluta mästerverk och här påbörjas härliga samtal som aldrig tycks finna ett slut. Hör gärna av er! Vi skräddarsyr kvällar för er som är ute efter något utöver det vanliga. Läs mer Köksbordet här

Palladium

ca 70 personer i biosittning.

TV, presentations möjligheter & ljud,

Palladium - konferens på dagen och nattklubb på kvällen.
Palladium är beläget i en separat byggnad ca. 1 minuts gång från hotellet.

Gula Villan för en konferens med lite mer exklusivitet

- Ett hotell i hotellet

Visste du att vår fastighet är byggd i olika huskroppar, där en huskropp är just Gula Villan. Perfekt för det mindre företaget eller ledningsgruppen som vill få den exklusiva känslan i sin vistelse. Läs mer och se allt Gula Villan har att erbjuda här.

Vi erbjuder dig en konferens utöver det vanliga.

Varmt välkomna till en sprakande konferens i Halmstad hos oss på Hotell Mårtenson. Här levererar vi  konferenser i Halmstad utöver det vanliga. 

Vad du än är ute efter - ja då hittar du det här. Vi erbjuder inte bara konferenslokaler och sköna sängar. 

Vinprovning, drinkskola, matlagnings aktiviteter, blomsterbinderi kurser är bara lita av allt du kan boka till på din konferens. Vi ser till att din konferens i Halmstad skräddarsys efter dina önskemål. 

Kom ihåg, hos oss sätter inte ens fantasin gränser och man vet aldrig vad Greta kan hitta på för bus. 

Välkomna på konferens i Halmstad hos oss på Hotell Mårtenson

Det finns många anledningar att byta miljö för att skapa ett effektivt möte. Många konferenser baseras på tillgång och efterfrågan, där vi gärna träffar dig och lyssnar till era behov och syftet av ert möte.
Allt för att ni ska få ut så mycket som möjligt av er investering i era medarbetare och ert möte.

Vi har allt från mindre möteslokaler med en "hemma hos känsla" upp till större möten för 90 personer i vår salong. Vi är en mötesplats med personlig service som huserat gäster i över 160 år. Här stiger du in i en harmonisk, genuin och trivsam miljö där alla känner sig välkomna. En klassisk inramning med passionerad service som bjuder in och återger dig i Hotell Mårtenson nya glans.

HYBRIDKONFERENSEN: Några ses fysiskt i våra chambré séparé och resten deltar digital via vår förstklassiga videokonferens utrustning. Vi hjälper dig att planera möten för en dag inklusive fika och lunch samt gärna med övernattning om mötet pågår några dagar.

Vår konferensvärdinna hjälper dig med allt som behövs för ett lyckat möte. Kontakta gärna vår konferensvärdinna och berätta hur du vill planera ditt möte. Vi hjälper dig att skapa ett effektivt och trivsamt möte, digitalt eller fysiskt, hos oss på Hotell Mårtenson.