LUNCH & LUS

Hos oss kan du avnjuta en fantastisk lunch i Halmstad med en variation av rätter som passar alla smaker. Oavsett om du är ute efter ett snabbt mål, en lång affärslunch eller en fräsch sallad, så kommer du att hitta något som passar dig på vår lunchmeny.

Vi erbjuder en blandning av klassiska rätter och nyskapande kreationer som är lika välkomna på vår lunchmeny som på kvällsmenyn. Varje dag presenterar vår kock en ny och spännande meny som ger dig möjlighet att prova på något nytt varje gång du besöker oss.

På Hotell Mårtensons strävar vi efter att erbjuda en helhetsupplevelse för våra gäster, vilket innebär att vi matchar våra lunchrätter med kylda drycker som förhöjer smakupplevelsen. Oavsett om du vill ha en kall öl, ett glas vin eller en fräsch juice, så kommer vi att hjälpa dig att hitta det perfekta dryckesvalet som passar till din lunch hos oss i Halmstad.

Vår lunchservering är mycket populär bland både lokalbefolkning och besökare i Halmstad. Vårt läge i centrala Halmstad gör oss till det självklara valet för en god lunch under shoppingrundan, affärsmötet eller en trevlig stund med vänner och familj.

Välj att sitta vid ett av våra vackra fönsterbord och njut av den naturliga ljusinsläppet medan du äter, eller slå dig ner i vår avslappnade lounge och låt dig själv koppla av under en trevlig lunchstund.

Hotell Mårtensons är den perfekta platsen för en god lunch i Halmstad. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår restaurang och ge dig en upplevelse du sent kommer att glömma.

Kontakt

Storgatan 52
302 43 Halmstad
Sverige

035-17 75 75
franz@hotellmartenson.se

Lunch
Måndag - Fredag
11.30 - 14.00

LUS - Lunch utan slut
Lördag från 11.30
Söndag från 12.00