Franz Bistro

En exklusiv restaurang belägen i centrala Halmstad

Tack vare våra många gastronomiska upplevelser i världen har vi insett hur svårt det är att sålla i våra kulinariska minnen. Greta älskar råbiff och jag kan aldrig hålla mig borta från nykokta skaldjur. Så när vi bad kockarna här på Mårtenson att skapa en meny utifrån vårt tycke och smak blev det med inspiration från de varma gränderna i Kalabrien, den där bistron i franska Andouille, tartaren från Singapore och vi får såklart inte glömma krabbsalladen vi åt på klippan i Havstenssund. Det blev en svår uppgift för våra kockar, men oj vad dom lyckats bra. Här finns både små och stora rätter med inslag från alla våra resor och i baren finner du klassiska cocktails som våra bartenders har silat genom ett modernt filter. Prova gärna en av våra signaturdrinkar medan du botaniserar i vår gedigna vinlista med guldkorn från världens alla hörn.

Välkommen till Franz Bistro, en exklusiv restaurang belägen i centrala Halmstad där du kan uppleva en kombination av elegant miljö, utsökt mat och hög klass på service.

Vår restaurang har en unik atmosfär där du kan känna dig som hemma medan du njuter av våra signaturdrinkar, vinkylar fyllda med noggrant utvalda viner och mat inspirerad från världens alla hörn. Vi har skapat en plats där 1920-talets charm möter den moderna livsstilen och där du alltid känner dig välkommen.

Hos oss på vår restaurang i Halmstad strävar vi alltid efter att erbjuda en oförglömlig upplevelse för våra gäster. Vi vill att du ska njuta av en avkopplande kväll med god mat, trevligt sällskap och en atmosfär som får dig att känna dig som hemma. Vår meny är noga sammansatt för att erbjuda något för alla smaker och vår servicepersonal är alltid beredda att hjälpa dig att välja rätt maträtt och vin för din smak.

Söker du en restaurang i centrala Halmstad som kan erbjuda en kombination av kvalitet, komfort och njutning, välkommen till Franz Bistro. Vi garanterar en oförglömlig upplevelse som du sent kommer glömma. Här kan du njuta av god mat i Halmstad, utsökta drinkar och en elegant miljö medan du fira livet och njuter av varje ögonblick. Varmt välkommen till en restaurang som verkligen förstår vikten av en fantastisk matupplevelse och en oöverträffad service. 

Vi ser fram emot att få ta hand om dig och ditt gäng här hos oss på Franz Bistro, en restaurang i hjärtat av Halmstad.

Kontakt

Storgatan 52
302 43 Halmstad
Sverige

035-17 75 75
franz@hotellmartenson.se

Franz Bistro
Måndag - Lördag
11.30 - Sent

Söndagar
LUS - Lus utan slut från 12.00