Erbjudanden

Stay More, Save More – Summer Edition

Vi tycker verkligen om våra gäster här på Mårtenson. Så mycket att vi gärna har kvar er lite längre! I sommar erbjuder vi därför ett Stay More, Save More-paket, där du får ett bättre pris när du stannar lite längre hos oss. Bo mellan 2–7 nätter hos oss och få 15% rabatt på rumspriset. Vår berömda hotellfrukost, med allt du kan tänkas behöva, ingår i priset. Vi ses!

Summer Escape Deal

Med Mårtensons Summer Escape Deal får du 25% rabatt om du stannar mer än en natt. Och ja, vår berömda hotellfrukost ingår i priset. Boka idag för att säkra din sommarsemester hos oss på Hotel Mårtenson. Erbjudandet gäller till och med den 30 juni.

Golfpaket med Ringenäs GK

I det här golfpaketet samarbetar vi med  Ringenäs golfbana. Kombinera golfen med en festlig middag i Franz Bistro och lyxig hotellfrukost.

Övernattning med trerättersmiddag & hotellfrukost

Ingenting slår känslan av en spontan och bättre middag. Med vårt middagserbjudande inkluderar vi en trerätters middag från vår restaurang Franz Bistro i rumspriset. Njut av rätter skapade av våra kockar med noga utvalda råvaror i vår avslappnade atmosfär. Men det slutar inte med middagen – i detta paket ingår även frukost. Två måltider som skapar något att se fram emot.