Erbjudanden

LONGSTAY

I detta sprakande paket njuter du inte bara av långa frukostar, fluffiga kuddar och sovmorgnar. Här får du även 10% rabatt när du väljer att bo minst tre nätter. Hos oss finner du allt som behövs för att göra din vistelse oförglömlig. Här kan du njuta av sena sommarkvällar på Gretas Tak med utsikt över Halmstads takåsar. Långa middagar i Franz Bistro där du finner dig i konverstationer som aldrig tycks finna ett slut, långa fikastunder i Gretas Café eller en avslappnande stund i vår relax med spabad och bastu. Här behöver du aldrig lämna. Så varför bo en eller två nätter när du kan bo tre?

Picknick Paketet

Genom att bo hos oss får du den perfekta utgångspunkten oavsett vilken typ av äventyr du har planerat. Gå längs den berömda vandringsleden - Prins Bertils Stig, njut av den friska luften, utsikten över Kattegatt och bara njut av livet. Eller hyr en cykel för dagen och njut av Halmstads vyer på hjul. Oavsett behövs det alltid mat för det perfekta äventyret. Detta somriga paket innehåller den perfekta picknickkorgen att ta med dig oavsett dina planer.

Övernattning med trerättersmiddag & hotellfrukost

Ingenting slår känslan av en spontan och bättre middag. Med vårt middagserbjudande inkluderar vi en trerätters middag från vår restaurang Franz Bistro i rumspriset. Njut av rätter skapade av våra kockar med noga utvalda råvaror i vår avslappnade atmosfär. Men det slutar inte med middagen – i detta paket ingår även frukost. Två måltider som skapar något att se fram emot.

Franz golfpaket

Golf, mat, dryck och gott sällskap. Kan det bli bättre? Här kan du få allt i ett. Slå dig ner vid middagsbordet efter en lång dag av golf. För den som är pigg är man alltid välkommen att ta en drink i baren efteråt. Dagen efter bjuds det på en ypperlig frukostbuffé, när du är mätt och belåten är det bara att ge sig ut på golfbanan igen. Boka din golfvistelse här; https://www.nordicgolfers.com/se/hotell-maartenson/

Söndagsmys

Vem sa att söndagar inte kunde vara underbara? På Hotell Mårtenson blir de veckans nya favoritdag! Checka in med vårt Söndagsmyspaket för en perfekt avrundning på veckan. I det ingår en varmrätt från vår brunchmeny och en mjuk säng att landa i på kvällen. Dagen efter ser vi till att du startar den nya veckan rätt med en riktigt bjussig hotellfrukost. Visst nämnde vi också att sen utcheckning klockan 12:00 ingår? Perfekt.