Erbjudanden

Nyårsafton

Låt oss skåla in det nya året, högt uppe bland Halmstads takåsar. Vårt sprakande nyårspaket bjuder på nyårssupé i Franz Bistro med smaker som fångar de absolut bästa minnena från året som varit. Checka in tidigt, njut av omgivningarna, sätt på finkläderna och gör er redo för årets fest. När klockan närmar sig 12-slaget tar ni er upp till hotellets takvåning, där låter vi champagnen flöda och skålar för det som varit och det som komma skall, medan ni blickar ut över ett glittrande Halmstad. Vart natten än tar er har ni en säng som väntar när det väl är dags att bädda ner sig. Oroa dig inte, på nyårsdagen är det fritt fram att ta sovmorgon då frukostbuffén står öppen fram till 11.00 och lämna rummet behöver du inte göra förrän senast 13.00 Varmt välkomna till ett oförglömligt nyårsfirande hos oss på Hotell Mårtenson.

Franz Dining & Stay

Ingenting slår känslan av en spontan och bättre middag. Med vårt middagserbjudande inkluderar vi en trerätters middag från vår restaurang Franz Bistro i rumspriset. Njut av rätter skapade av våra kockar med noga utvalda råvaror i vår avslappnade atmosfär. Men det slutar inte med middagen – i detta paket ingår även frukost. Två måltider som skapar något att se fram emot.

Stay more, Save more

Stanna längre och spara mer. Mer komplicerat än så behöver det inte vara. Ta långa promenader längs Nissan, njut av Halmstads sevärdheter, ät på vår restaurang, gå på en shoppingrunda, ta en kaffe i caféet  eller vad du än känner för att göra.  Med detta erbjudande behöver du inte oroa dig för att tiden inte räcker till. Ju längre du stannar, desto mer sparar du. Boka din vistelse idag och låt vardagen bli ett nytt äventyr!

FRANZ JULBORD

Jul, årets härligaste högtid. Samla nära och kära för nu är det dags för ett ordentligt julfirande. Njut av värmande glögg till stämningsfull livemusik hela kvällen, upplev smaker som slungar dig tillbaka till barndomen och finn dig i konversationer som aldrig tycks finna något slut. I detta magiska paket njuter du inte bara av en underbar natts sömn i några av Halmstads skönaste sängar, utan även av ett klassiskt julbord och en smakrik frukost.  Välkommen till ett oförglömligt jul hos oss på Hotell Mårtenson!