Hotell Mårtenson - Ett hotell i Halland

Hotell Halland

Kom till oss om du tänkt på bo hotell i Halland!

Hos Hotell Mårtenson finns det allt du behöver för att göra din vistelse i Halland till en minnesvärd upplevelse. Har du tänkt att övernatta på ett hotell i Halland så har du hittat rätt. Vi befinner oss i hjärtat av Halmstad med nära till allt som staden och kusten har att erbjuda.

Oavsett om du reser själv eller med din familj, har vi hotellrum som passar alla behov.

Våra hotellrum är utrustade med moderna bekvämligheter som gör din vistelse så bekväm som möjligt. Vi erbjuder gratis Wi-Fi, plattskärms-TV, bekväma sängar, och mycket mer. Dessutom har vi ett brett utbud av rumstyper, från enkelrum till härliga stora deluxe rum.

På Hotell Mårtenson har vi även en restaurang som serverar läckra rätter gjorda med noga utvalda råvaror. Vår meny har något för alla smaker, från klassiska svenska rätter till internationella favoriter. Dessutom serverar vi frukost varje morgon, så att du kan börja dagen på bästa sätt. Du finner även vår helt egna blomster- och inredningsbutik, café och under Hallands varmare månader finner du även Gretas Tak.

Då vårt hotell i Halland är beläget i centrum av Halmstad är vi en bra och central punkt att utgå ifrån om du tänkt uppleva vad Halland har att erbjuda. Det finns massor att se och göra här, från vackra stränder och pittoreska byar till spännande museer och konstgallerier.

När du planerar att besöka Halland, tveka inte att boka din vistelse hos Hotell Mårtenson. Vi garanterar att du kommer att ha en minnesvärd och bekväm vistelse på vårt hotell i Halmstad. För är det något vi kan, då är det konsten att leva livet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt hotell i Halland!

Se vårt utbud av hotellrum här